Over ons

Over ons

VAN WOUWE SLAAPCOMFORT

Na meer dan 70 jaar staat onze garantie van service en kwaliteit nog steeds sterk.

In 1943 begon Jozef Van Wouwe een meubelwinkel op het marktplein in Rupelmonde. Hij ontwierp en maakte zelf de meubels in zijn kleine atelier. Zijn vaste, precieze hand en gevoel voor vormgeving in interieur maakte zijn zaak al snel succesvol.

Zo’n 25 jaar later werd de fakkel overgedragen aan de volgende generatie. Zoon Karel Van Wouwe en zijn echtgenote Maria De Wilde namen de zaak over en breidden ze verder uit. De verkoop van Jozefs artisanale meubelen evolueerde naar de verkoop van algemeen meubilair.

In 1994 nam de derde generatie Van Wouwe het roer over. Philip en Suzy gaven de zaak weer een andere identiteit en een nieuw elan. De focus werd specifieker, gericht op slaap- en zitcomfort.


De zaak spitst zich de laatste 15 jaar vooral toe op het bieden van een goede nachtrust. Maar doorheen de decennia zijn de waarden en principes die 70 jaar geleden aan de grondslag lagen van kracht gebleven. Van Wouwe biedt kwalitatief hoogstaande producten met deskundig advies en een persoonlijke service waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

Begin 2022 vernieuwden wij onze zaak. Zowel de gevels als het interieur ondergingen een heuse metamorfose. Daarnaast bieden we behalve alles voor een goede nachtrust nu ook heerlijk geurende verwen- en geschenkartikelen.

Wij kijken er al naar uit om u te verwelkomen in onze zaak!

Suzy Van Nieuwkerke & Philip Van Wouwe

Suzy Van Nieuwkerke & Philip Van Wouwe


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x