Van Wouwe logo

Mercatorplein 4
9150 Rupelmonde

Tel: 03/774.20.23

Open van 10u tot 18u
Donderdag tot 20u
Ma, Di, Zon- en feestdagen gesloten
Tijdelijk gesloten wegens Corona

WELKOM BIJ VAN WOUWE

OVER ONS

Van Wouwe Slaapcomfort

Na meer dan 70 jaar staat onze garantie van service en kwaliteit nog steeds sterk.

Suzy en Philip Van Wouwe

Suzy en Philip Van Wouwe

In 1943 begon Jozef Van Wouwe een meubelwinkel op het marktplein in Rupelmonde. Hij ontwierp en maakte zelf de meubels in zijn kleine atelier. Zijn vaste, precieze hand en gevoel voor vormgeving in interieur maakte zijn zaak al snel succesvol.

Zo’n 25 jaar later werd de fakkel overgedragen aan de volgende generatie. Zoon Karel Van Wouwe en zijn echtgenote Maria De Wilde namen de zaak over en breidden ze verder uit. De verkoop van Jozefs artisanale meubelen evolueerde naar de verkoop van algemeen meubilair.

In 1994 nam de derde generatie Van Wouwe het roer over. Philip en Suzy gaven de zaak weer een andere identiteit en een nieuw elan. De focus werd specifieker, gericht op slaap- en zitcomfort.

De zaak spitst zich nu vooral toe op het bieden van een goede nachtrust. Maar doorheen de decennia zijn de waarden en principes die aan de grondslag lagen 70 jaar geleden, van kracht gebleven. Van Wouwe biedt kwalitatief hoogstaande producten met deskundig advies en een persoonlijke service waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

ONZE MERKEN

Bij Van Wouwe slaapcomfort vindt u uitgebreide gamma’s van oa.: